2011. szeptember 25., vasárnap

A sebész - Jelenlegi ára: 2 940 Ft


A sebész
A sorozatgyilkos az éjszaka leple alatt besurran női áldozatainak otthonába, és válogatott kínzásoknak veti alá őket. Olyan kegyetlenül ügyesen bánik a szikével, hogy kiérdemli a ,, sebész" nevet. Utolsó áldozata, Cordell doktornő épphogy megmenekül, de a szörnyű emlékek elől szülővárosából Bostonba költözik, ahol új életet kezd. Ám pár évvel később a halottnak hitt ,, sebész" ismét lecsap, és nem hagy kétséget afelől, hogy hamarosan befejezi a félbehagyott munkát...
A New York Times bestseller szerzője, tíz világsikerű orvosi thriller írója felejthetetlen gonosztevőt teremt, akit csak egy nő állíthat meg, aki maga is az áldozata volt. Tess Gerritsen vérfagyasztó regényei 33 nyelven, több mint húszmillió példányban keltek el világszerte, bestsellerei minden országban sikerlistásak.
Részlet a regényből: "Thomas Moore detektívfelügyelő ki nem állhatta a gumi szagát. Ahogy összecsapta a gumikesztyűket, a felreppenő hintőpor hatására émelygés fogta el. Ez a szag a munkája legkellemetlenebb oldalát juttatta eszébe. Miként Pavlov kutyája, amikor nyáladzani kezd a csengő hangjára, a gumiszagról neki is eszébe jutott a vér és a testnedvek látványa. Nem panaszkodhat: időben szóltak, hogy szedje össze magát. Meg is tette, még odakint, a boncterem előtt. Egyenest a tűző napról esett be, Érezte, ahogy szinte ráfagy a hátára a veríték. Július 12-e volt, párás, fülledt péntek délután. Boston összes légkondiját csúcsra járatták, de ez sem segített. A Tobin híd már zsúfolásig megtelt autókkal, mindenki menekül, északnak, Maine árnyas erdőségeinek a mélyére. Thomas Moore azonban nem lehet közöttük, mert őt visszahívták a szabadságáról, hadd gyönyörködje ki magát ebben a rémségben, holott az égadta világon semmi kedve sincs hozzá. "
SZERZŐ: Tess Gerritsen
KIADÓ: Ulpius-ház Könyvkiadó
KIADÁSI ÉV: 2009
OLDALSZÁM: 430
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 940 Ft

Az aukció vége: 2011-10-09 05:40
. A sebész - Jelenlegi ára: 2 940 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése